מפגשי ראש חודש- עם מיכל ארגוב רזניק
ראש החודש העברי הוא סימן להתחדשות וצמיחה, פתיחה והרחבה.
בכל חודש יש מחזור של ימים שנראה על-פני הירח. הירח מסמל את נקודת הזמן במהלך החודש. בראש החודש העברי הירח מתחיל לבקוע אחרי שהיה כבוי לגמרי במשך כמה ימים. מנקודה זו מתאפשרת הצמיחה וההתרחבות שלו, והוא מסמל את האנרגיה – אינסוף אפשרויות.
בזמן זה מתחילה ההיווצרות של הדברים.
בראש החודש ניתן להתחבר לאנרגיה הזו, המרגשת, של התחלה חדשה, של ראשוניות, של שמחה, להתרגשות של בקיעה, לתחושת ה"הכל אפשרי" – אל השפע.
אני מזמינה אתכם להיפגש בכל ראש חודש עברי לערב חגיגי בו נקבל בברכה את החודש החדש בתרגול מדיטציה משותף, נתחבר אל האנרגיה הקדושה הזו של התחדשות, נתבונן על נקודת הזמן בה אנו נמצאים ונכוונן את חיינו על-פי רצוננו.
והפעם – בחודש סיון, ניפגש במוצאי חג השבועות –"חג מתן תורה" – הזמן בו כרתו בני ישראל ברית עם אלוהים. חודש סיון, בו חל החג, הוא זמן של גדילה.
אחרי חודש ניסן העוסק בפריצת האנרגיות מהפנים אל החוץ, וחודש אייר בו מתקבלת אנרגית הריפוי מלמעלה – מבחוץ פנימה, בחודש הזה נחווה את מהות האיזון בין השניים – בין עולם של מעלה ועולם של מטה, בין הרוחני לגשמי, בין שמיים וארץ.
.
חודש אלול - מסכם את השנה, מאפשר לנו לעשות חשבון נפש, לבקש סליחות ולהכין עצמנו לשנה הבאה.
–
מיכל ארגוב רזניק – מנחה סדנאות ומעגלי מדיטציה להתפתחות אישית וכלל עולמית, מטפלת דרך תקשור וריפוי אנרגטי.
בוגרת לימודי הילינג ב"מרכז לאימון רוחני", בוגרת קורסי תקשור והתפתחות עליונה אצל הילה טל, בוגרת קורס איורוודה 1 (אבחון ותזונה) "Asho school of Ayurveda & panchkarma" , והשתלמויות שונות בתחום ההוליסטי. בעלת תואר ראשון בארכיטקטורה. בימים אלו משתלמת בלימודי הרפואה האינדיאנית.
מתרגלת יוגה ומדיטציה. אמא לאיה ולשחר.
באהבה, מיכל
תגובות פייסבוק:
אין תגובות עדיין